Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Σήμερα μπήκε η άνοιξη... ας την υποδεχτούμε με όμορφες πεταλούδες!





7 σχόλια:

Mariela είπε...

Ας κάνει κάποιος την αρχή στα σχόλια... καλορίζικο γλυκιά μου το μπλογκάκι σου και σε περιμένω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο διαγωνισμό....
σε φιλώ πολύ πολύ!!

erifili είπε...

Πανέμορφες οι πεταλουδίτσες σου, μιά χαρούμενη νότα μέσα στην συννέφιά και τις βροχές που μας επεφύλασσε ο τρελο-Μάρτης.Υπέροχο το μπλόγκ σου με τα ζεστά αγαπημένα μου χρώματα.Καλορίζικο.Το βότσαλο με το καβουράκι επίσης πολύ καλό.

erifili είπε...

Αν θέλεις σε παρακαλώ, βγάλε την λεκτική επαλήθευση, είναι κάτι πολύ κουραστικό,ιδίως όταν θέλεις να σχολιάσεις σε πολλούς φίλους.Τρώει χρόνο.Σ'ευχαριστώ.

Katerina Galati είπε...

Καλησπέρα Κατερίνα,
είμαι συμμαθήτρια σου στο εικαστικό καφενείο και συνονόματη. Μ΄αρέσουν πολύ οι πεταλούδες σου, ιδιαίτερα οι δύο τελευταίες. Καλώς όρισες στην γειτονιά μας!!!

Διακουμή Κατερίνα είπε...

Αγαπημένη μου δασκάλα σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλορίζικα.... θα τα πούμε σίγουρα το βράδυ στα εγκαίνια της έκθεσής σου!!!

Διακουμή Κατερίνα είπε...

Κατερίνα καλημέρα! και συμμαθήτριες και συνονόματες αλλά επίσης ... μένω στην Άνοιξη!! αυτό θα πει σύμπτωση, ε??

Διακουμή Κατερίνα είπε...

Εριφύλη καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ε! τώρα μου φαίνεται πως μπήκε η Άνοιξη πραγματικά... σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου!
Δεν ξέρω τι είναι η λεκτική επαλήθευση που μου γράφεις, αλλά θα το ψάξω ή γράψε μου αν θες για να το διορθώσω.

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ (ΕΤ.ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ, ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ! ΠΑΙΡΝΩ ON LINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΜΑΡΙΕΛΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ... ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΚΑΜΒΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΩ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ (ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ, ΜΠΛΟΥΖΕΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΒΟΤΣΑΛΑ κ.α.) ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!